Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ... ΔΙΑΚΟΠΕΣΜια ιδιαίτερη για όλους μας σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.
Οι αναμνήσεις έντονες.Τα συναισθήματα ανάμικτα. Χαρές και λύπες, επιτυχίες και απογοητεύσεις, αγώνες και λαχτάρες τελειώνουν εδώ, για να ξαναρχίσουν κάπου αλλού...
Παράλληλα ολοκληρώνεται και η πρώτη μας προσπάθεια για να γίνουν τα μαθήματά μας πιο ενδιαφέροντα με τη δημιουργία του ιστολογίου της ΣΤ΄τάξης. Μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες δυσκολίες κάναμε το πρώτο βήμα στην "ψηφιακή τάξη". Ελπίζουμε τα επόμενα να είναι πολύ καλύτερα.
Το ιστολόγιο θα υπολειτουργήσει το καλοκαίρι, αλλά αν κάποιο παιδί έχει κάτι ενδιαφέρον για δημοσίευση από τις διακοπές του μπορεί να το αποστείλει με e-mail και θα προσπαθήσουμε να δημοσιευθεί.
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Β., τον Αλέξανδρο, τη Μαρία-Ελπίδα, την Ιωάννα, τον Αντώνη,  το Θανάση, τον Μπεσμήρ, τον Παναγιώτη Μ. ,  το Χρήστο, τη Γεωργία, το Μιχάλη, το Βαγγέλη,  την Ευτυχία, το Βασίλη, τον Τάσο,  τον Τζούλιο και την Ειρήνη,  τους μαθητές μου, που υπήρξαμε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια αυτή και να τους ευχηθώ καλή τύχη στην υπόλοιπη ζωή τους, να έχουν υγεία, να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους και να ξέρουν πως μαζί με αυτούς που θα καμαρώνουν για ότι πετύχουν στη ζωή τους θα είναι και ο δάσκαλός τους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!